GCRPC100 – De 100e aflevering vanaf de Sint-Romboutstoren

Wat eind 2014 begon als een experiment van 2 geocachers die elkaar voordien niet kenden is uitgegroeid tot een vriendschap en na bijna 5 jaar de 100e aflevering van onze podcast.

De opname is al van even geleden. We namen de 100e aflevering op 23 maart op op de ongekende hoogte van de Sint Romboutstoren in Mechelen. Het was de bedoeling om hem eerder online te krijgen, maar je kan een 100e aflevering natuurlijk niet online zetten voor alle voorgaande afleveringen online staan en daar hadden we even een uitdaging, maar dat is allemaal goed gekomen.

Hoofdonderwerp:
De 100e aflevering vanaf de Sint-Romboutstoren

(vlnr) Luc, Koen, Pieter, Dany en Inge, op de voorgrond Bjorn en Gilian. Foto van GeoNews.

Bij de opname hadden we trouwens nog een uitdaging. We zaten op de verdieping direct boven de klokken. Die klokken zouden die middag niet spelen, maar daar dachten een aantal muzikanten die examen moesten doen op het carillon anders over. Naarmate de aflevering vordert hoor je hier meer van. Vandaar dat we een opname hebben van ongeveer een half uurtje.

Bjorn en ik hebben heel erg genoten van deze live-opname en van onze gasten. We willen Luc, Koen, Pieter, Brent, Inge en Dany nogmaals bedanken voor de leuke en gezellige middag boven op de Toren.

Ook namens Bjorn wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties op de eerdere 99 afleveringen, op de attends op de events, op de logs van onze TBs en iedereen die al eens heeft deelgenomen aan een van de afleveringen. We gaan nog wel even door, dus blijf vooral reageren of kom een keer meedoen in een van de afleveringen.

We willen ook Brent van GeoNews bedanken voor de foto’s die zijn gemaakt tijdens het event.

Geocaches in deze aflevering

GC-code Geocache naam
GC83NEW Geocache Radio podcast: Opname aflevering 100!
GC427C2 Kriskras door Othene I

Heb jij een evenement dat je wilt promoten?
Stuur dan een mail naar ons!

Zet eens een cache in het zonnetje

Heb je zelf een suggestie voor een cache die in het zonnetje gezet mag worden laat het ons dan weten. Stuur een email naar zonnetje@geocacheradio.eu. Het liefst ontvangen wij een audiobestandje waar jij als geocacher enthousiast uitleg kan doen over deze cache. Op de meeste telefoons zit wel een appje waarmee je je stem op kan nemen. De meeste apps geven daarna de mogelijkheid om het bestand te delen. Als je dat via email doet kan je hem naar ons opsturen.

Als je een “geschreven” mail stuurt dan lezen wij de cache die jij in het zonnetje wil zetten voor!

Wij zijn erg benieuwd naar de inzendingen!!!


Vind jij onze podcast leuk en wil je ons steunen?

Dat kan kan via

https://www.paypal.me/geocacheradio

Klik hieronder op de player om de aflevering te beluisteren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.