GCRPC050 – Geocache Radio cafe

In de 50e aflevering proberen we iets nieuws: een heus Geocache Radio Podcast Cafe met een toog en natuurlijk bezoekers. Onze gasten zijn Inge en Dany van de Sloefy’s en Thijs van de Osjes. Zoals in ieder cafe wordt er veel gepraat en gelachen en natuurlijk hebben we het over onze hobby!

Hoofdonderwerp: Geocache Radio Cafe

Als “onderwerp” hebben gekozen voor Geocache Radio Cafe. Dit is zo gekozen omdat het de eerste keer is dat we live gasten mee laten doen in de opname van onze podcast. We hebben het met onze gasten over geocaches zoeken en plaatsen, over trackables en wat er zo leuk en minder leuk is aan onze hobby. En natuurlijk wordt er weer gelachen (hoort natuurlijk ook in een cafe).

#GCRchallenge

Een nieuw en vast onderdeel van de podcast zal de #GCRchallenge worden. Bjorn en Gilian geven zichzelf en elkaar een opdracht die ze moeten uitvoeren. Natuurlijk kan iedere luisteraar van onze podcast meedoen.

Laten we niet te moeilijk beginnen…
De #GCRchallenge van deze keer is:

Zoek en log een mystery geocache en maak een foto als je aan het loggen bent

Hoe kan je ook meedoen?
Voer bovenstaande opdracht ook uit en deel hem op Facebook, Twitter of Instagram met #GCRchallenge en zet de GC-code erbij.

Let op: We zien graag foto’s, maar we hebben liever geen spoiler foto’s!

Linkjes

Het verschil tussen de Vlaamse en Nederlandse taal. Gebruik het als leidraad voor de gesprekken die Bjorn en Gilian hebben, dan wordt het een stuk duidelijker.

Hartstikke neig! Enkele leuke verschillen tussen het Nederland…

De Nederlandse Fay van der Sluijs en Wisse Overbeek liepen vier maanden stage op onze redactie. In die periode merkten ze heel wat verschillen tussen het Nederlandse en het Vlaamse taalgebruik. Tot een Babylonische spraakverwarring leidde het net niet, maar ze vonden de verschillen wel groot, grappig of speciaal genoeg om er volgende video over te maken.

Publiée par StampMedia sur jeudi 12 Janvier 2017

Hotspot

Land GC-code Naam
België GC3TCMW #13 Pasydonia: The nation
Nederland GC6YM2J Virtueel rondje Sittard

Upcoming events

Land GC-code Naam
België GC6Z0ZJ Open Antwerps Ammobox Kampioenschap 2017
Nederland GC6Y8PC 10 jaar na "De nauwe doorgang"

Heb jij een evenement dat je wilt promoten? Stuur dan een mail naar ons!

Zet eens een cache in het zonnetje

Heb je zelf een suggestie voor een cache die in het zonnetje gezet mag worden laat het ons dan weten. Stuur een email naar zonnetje@geocacheradio.eu. Het liefst ontvangen wij een audiobestandje waar jij als geocacher enthousiast uitleg kan doen over deze cache. Op de meeste telefoons zit wel een appje waarmee je je stem op kan nemen. De meeste apps geven daarna de mogelijkheid om het bestand te delen. Als je dat via email doet kan je hem naar ons opsturen.

Als je een “geschreven” mail stuurt dan lezen wij de cache die jij in het zonnetje wil zetten voor!

Wij zijn erg benieuwd naar de inzendingen!!!

Klik hieronder op de player om de aflevering te beluisteren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.