GCRPC043 – SAKE2016

De 43e aflevering van Geocache Radio is anders dan wat je van ons gewend bent. Deze aflevering staat volledig in het teken van ons bezoek aan SAKE2016!

 

Hoofdonderwerp: SAKE2016

In deze aflevering hebben we geen reguliere items, maar alleen een aantal opnames die we gemaakt hebben tijdens SAKE2016. Dit evenement werd op 8 oktober 2016 gehouden in Krommenie!

Op dit evenement hebben we gesproken met de organisatie, bezoekers en standhouders. Luister naar deze aflevering en je krijgt een beeld van dit (bijna, maar het had het wel moeten zijn) MEGA-event. Want ondanks dat er geen MEGA-status aan gegeven werd had het er wel alle charme van!

Wij willen de organisatie enorm bedanken dat we hier aanwezig mochten zijn. Daarnaast willen wij ook de spelers van onze quiz en de andere bezoekers van dit evenement bedanken voor de goede sfeer!

Ondanks dat we er vroeg voor op moesten staan is het een evenement geweest dat we niet hadden willen missen. We kijken al uit naar het volgende evenement waar we verslag van kunnen maken.

Heb jij een evenement dat je wilt promoten? Stuur dan een mail naar ons!

Zet eens een cache in het zonnetje

Heb je zelf een suggestie voor een cache die in het zonnetje gezet mag worden laat het ons dan weten. Stuur een email naar zonnetje@geocacheradio.eu. Het liefst ontvangen wij een audiobestandje waar jij als geocacher enthousiast uitleg kan doen over deze cache. Op de meeste telefoons zit wel een appje waarmee je je stem op kan nemen. De meeste apps geven daarna de mogelijkheid om het bestand te delen. Als je dat via email doet kan je hem naar ons opsturen.

Als je een “geschreven” mail stuurt dan lezen wij de cache die jij in het zonnetje wil zetten voor!

Wij zijn erg benieuwd naar de inzendingen!!!

Klik hieronder op de player om de aflevering te beluisteren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.